• 29.10 Meille saapui uutuuttaan kiiltelevä LASKURI! Toivotetaan laskuri kivasti tervetulleeksi :B Harmittaa kun sitä henkistä kikkeliä edelleen kasvattavat kävijämäärät menivät vanhan bugauksen takia, mutta ei näemmä auta itkeä kun maito on maassa. Jatkakaa.

Esittelyssä perhe Pelacur, tutummin Dominic ja Dawson tämänhetkisessä perhetilanteessaan! Muutoksia on tulossa (minun mielestäni onneksi, D/D-fanien mielestä valitettavasti) joten ikuistetaanpas nyt tämä ''haushouldi'' vielä kun kerkeää. :D

Pojat ovat aloittaneet melko tyhjästä, nimittäin heidät luotiin perheenluontitilassa dramaattista kuvasarjaa varten ja jatkoasioita en ollut miettinyt sen koommin. Salamavalojen loisteessa tykästyin näihin kahteen simiin ja loppujen lopulta annoin heille palkaksi kylmäverisestä näyttelemisestä talon Ruostekaupungista, sopivasti hautausmaata vastapäätä.



Dawson Pelacur


dawsonnn.jpg

Määrittelisin Dawsonin iäksi 23. Hän on optimistinen ja hieman pullamössöinen tyyppi jonka harrastuksiin kuuluu turpiin saaminen nakkikioskilla ja pilvilinnojen rakentelu. Dawson rakastaa lameutta kiljuvia neon-lasejaan ja omistaakin niitä useamman parin. Älkää antako Dominic & Dawson -kuvasarjan hämmentää; todellisuudessa Dawson on kiertänyt puolisonsa pikkurillinsä ympärille kuin avuttomana kiemurtelevan kastemadon, ja tuolle hän kehtaa näyttää sitä piilotettua sadistista puoltaan.
Dawson fanittaa Vesku Loiria jonka musiikkia hän kuunteleekin aina sudokujen ruksittamisen tahdiksi.


Dominic Pelacur


dominicc.jpg

Minun vinkkelissäni Dominic on noin 26-vuotias miekkonen. Domin karski ulkokuori hämää monia, todellisuudessa kyseessä on aikamoinen (jää)nallekarhu. Dominic on laiska tapaus ja hänen työttömät päivänsä kuluvatkin pleikkaria ja tietokonetta hakatessa. Dominic on ylpeä RunesCape -hahmostaan jolla voisi kääntää koko Wildernessin kerralla ylösalaisin, muttei suostunut paljastamaan hahmonsa nimeä tähän haastatteluun.
Dominic on naimisissa Dawsonin kanssa ja kyllä, hän on tossun alla kuin mikäkin tohvelieläin. 

-----

poikienkoti1.jpg

poikienkoti2.jpg

Valitettavasti viehättävät NPC't eivät tule talon mukana : [

Poikien kodintapainen tosiaan on tämä laatikko- ja tyhjyyssyndroomasta kärsivä tuore omakotitalo jonka autotalli on melkein muuta taloa suurempi. Tarkoituksena olisi nyt hieman muutella tätä ja tehdä paikasta hieman enemmän asutun näköinen~
Sisustukseen olen poikkeuksellisen tyytyväinen mutta tähän postaukseen ei tule kuvia siitä nyt, muåhåhåhå.

snapshot_598561c5_99d5cb2a.jpg


Dawson tha hoitsu. ''Honeyyy, I'm home!''
Domi: *heiluttaa häntää*

snapshot_598561c5_99d5cc09.jpg

 

snapshot_598561c5_b9d5cc1b.jpg