Beautiful Corpse

Tylsyys ja rakkauteni guroa kohtaan ajoivat minut tähän pisteeseen. Räpsin pelin puolella kuvia ihan tavallisista tilanteista (2 suihku- ja yhden nukkumiskuvan) ja kiikutin ne Photoshoppiin.

Kuvat sisältävät materiaalia, joita en menisi ihan kaikille herkkäsilmäisimmille suositella. Omalla vastuulla. (Klikkaa pikkukuvasta isoon kuvaan)

Kieprevi.jpg

tristprevi.jpg


brettprevi.jpg

 

___________________________________________________________-

Saturday BL

Poikarakkauskevennys. Tai voihan tämän kaveruudeksikin katsoa, jos haluaa (todellisuudessa nuo jätkät ei edes pidä toisistaan, mutta ylipuhuin heidät kamerahuoraamaan (= posehack ja moveobjects ja nahkaruoska toisessa kädessä)).

thosecuties.jpg

Availlaan isommaksi vaan. PLIIIIIIIS.

..Ja sitten luvassa vielä kevennyksen kevennys!

lolleddd.jpg


Ratkesin melkein kuuteen symmetriseen osaan kun asettelin poikia poseihinsa. Näyttää siltä, että punapaitainen olisi heilauttanut toisen tyypin olkapäälleen. Mustapaitaisella näyttäis muuten vielä seisovankin, ettää.

【セバ 】 sanoo:
 ''TUNSIN JOTAIN KOVAA REITTÄNI EIKU OLKAPÄÄTÄNI VASTEN''
<- kuvailin tilannetta insidehuumorin kukkiessa.

Malleina toimivat: Mazeltov ''Kie'' (ponnarijäbä), Raikaken (punapaitainen), Brett (suihkukuvassa) sekä Tristan (mustapaitainen).

__________________________________________________________________

Fantastic, she is

Kaksi hyvin yksinkertaista kuvaa ihanaisesta Arkenvossien mammapariskunnasta, Elizabethistä ja Mirusta. Ja taas muistellaan klikkailla isommaksi, eikös? <3

 

elizaMir2.jpg

 

 

elizaMir.jpg

 

Siinä kuvasaastetta täksi myöhäisillaksi, olkaatte hyvät.