N sanoo:
 sun syy et pelaan tääl simssii vaik pitäs olla nukkumas >(

• Meikäläinen on onnistunut tartuttaan Sims-vimmani jo ainakin kolmeen ihmiseen (vaikka se useimmilla tuntuu menevän melko nopeasti ohi, kun taas itsellä kyseinen into on kestänyt kohta vuoden 8D).

• Olen kehittänyt ja kuvannut uuden minitarinan, jonka piti tulla Firefliesiin tänään, mutten saanutkaan aikaiseksi muokattua kaikkia (+25) kuvia vielä. Kuitenkin torstaina tai viimeistään perjantain aikana pääsette viimein käsiksi minitarinaan nimeltään ''Alice in Wonderland''. Tiedän, että Liisat ja Ihmemaat on jo koettu, mutta minitarina on omalla tavallani toteutettu ja jatkaa aika lailla samaa linjaa kuin edellisetkin postaukset, eli hippunen verta ja vähän häiritseviä juttuja~ Enempää en paljasta, tiedätte jo liikaa vaikka olisin halunnut yllättää lukijat puun takaa tulleella minitarinalla.

Torstai on mulle viimeinen koulupäivä ennen viikonloppua, yyeah! Yritän olla ahkera ja saada kuvat muokattua, jotta voin hippaloida perjantaina hyvin mielin~ Mikäli hippaloin. Olo on ollut aika nuutunut =~=' *sniffaa nenänsä*

Koska mun pitää hyvittää teille minitarina, saatte seurata Eirien perhe-elämää.

__________________________________________________________________________

My family, my everything

KouPissed.jpg

Kuva suorastaan huusi puhekuplia. (On muuten muokkaamaton, vaikka yleensä nämä isommat kuvat on käsitelty biljoonaan kertaan Photoshopissa :D)

Rakennusfirman miehet mainittu, koska Eireillä oli pientä pintaremonttia ja ehkä vähän isompaakin. Koko talo meni tapeteista ja sisustuksesta uusiksi ja vaihdoin yhden vessan paikkaa. Voin laittaa seuraavaan eiripostaukseen ennen-jälkeen -kuvia, jos niitä satun löytämään.

snapshot_b7eb738e_797ea64a.jpg

Marumista on kehittynyt aika etevä kokki, etenkin nyt, kun on enemmän suita ruokittavana. On muuten tuskaa katsoa simien keittiömestariteoksia silloin, kun on kauhea nälkä itsellään.

snapshot_b7eb738e_d97ea687.jpg

Kou valmistautuu aterialle suihkuttelemalla. Pipo päässä, tottakai. Vaatteet on aatteet suihkussakin. Jos ette ole aikaisemmin nähneet Koun tatuointeja niin tässäpä niitä. Tykkään hirveän paljon juuri tuosta tatuointi-ihosta koska tatuoinnit on tehty todella huolellisesti, propsit tekijälle. Sama iho on periytynyt Kurotolle, joten poika tulee kai teini-ikäisenä sitten olemaan identtisesti tatuoitu äitimuorinsa kanssa. :D

snapshot_b7eb738e_997ea6fc.jpg

Unohtakaa kun sanoin, että Marumista on tullut oiva ruoanlaittaja. Repesin muuten, kun se oli polttanut tuon ruoan ja Kou hyökkäsi heti 'suutelemaan hellästi' :DD ''At least you didn't burn the beer!'' Kuvastaa hyvin sitä, miten Kou on selkeästi äijä ja Maru toisinaan toivoton vaimoke.

snapshot_b7eb738e_997ea822.jpg

myBelovedOnes.jpg

My family, my everything. Kuvastaa Koun syvää rakkautta erikoista, mutta rakasta pientä perhettään kohtaan. ♥ Koun silmissä Marumi, Tsubasa ja Kuroto ovat jumalten tasolla.

SexualEducation1.png

Tää näyttää ihan joltain seksivalistushetkeltä, ainakin omasta mielestäni. Vaikka Tsubasa ikäistään kehittyneempi onkin, onkohan sittenkään vielä oikea aika kertoa juniorille näistä asioista..

snapshot_b7eb738e_b97eac5f.jpg

 

snapshot_b7eb738e_797eac79.jpg

snapshot_b7eb738e_b97eac9c.jpg

En ollut varmaa haluanko kissaa tai koiraa Eirien riesaksi lemmikiksi, joten mamsteri saa täyttää paijattavan otuksen paikan ainakin toistaiseksi. Nimeksi annettiin tietty vaatimattomasti Temmu (lue: Temmu oli japanilainen sotaloordi vuonna riisi ja samuraimiekat!). Mamsterit on niin hoopon näköisiä minimuumeja, että kun katsoo simien leikkivän niiden kanssa tulee hyvälle tuulelle.

snapshot_b7eb738e_397eac0e.jpg

snapshot_b7eb738e_b97ea97a.jpg

KouKuroto.jpg

Kuroto oli hirveän suloinen vauva.

morso.jpg

MORSO. MORSO. MORSOMORSOMORSO. Eiku Kuroto taaperona. Tästä simistä ei saa tulla rumaa isona, muuten väännän porut!

snapshot_b7eb738e_f97eb442.jpg

snapshot_b7eb738e_797eb3bd.jpg

Tsubasa lilluu koulussa, Kurotolla on uusia leluja. Mitä äiskät tekevät yläkerrassa?

KouHeartMaru.jpg

Paska muokkaus on paska. Laiskotti, myönnetään.

snapshot_b7eb738e_197eb4bc.jpg

Pitihän se arvata. Kyseessä ei kuitenkaan ole virtuaalinen esimerkki homovanhempien kykenemättömyydestä vaan siitä, että Kuroto on viisas taapero joka leikkii iiiihan kiltisti sen aikaa, eikä ole heti tunkemassa haarukkaa leivänpaahtimeen kun äidit purkavat stressiä vällyjen välissä. Ihmislapsilla on jotain opittavaa pikku Morsoltamme. :)

snapshot_b7eb738e_d97eb64e.jpg

Tsubasa toi kotiin kympin todistuksen ja ruman luokkakaverin :(

snapshot_b7eb738e_597ea7a7.jpg

Tsubasa on todella innostunut peleistä. Hyvännäköisissä pojissa kuuluu ja saakin olla joitakin varjopuolia. :D

Marumi1.jpg

 

Loppuun kaunistukseksi Marumi, joka on tyttörukkamaisella tavalla todellinen kaunotar.