• Näin ihan aluksi: ANTEEKSI jälleen kerran, koska rikoin lupaukseni siitä, että 'viimeistään' perjantaina pääsisitte uuden minitarinan kimppuun. En kuitenkaan ole saanut vieläkään kuvia muokattua, koska olin torstaina aivan kuitti ja perjantaina oli ihan muuta ohjelmaa seliseliseli. Vielä näin lauantainakaan ei kuvien kimppuun käyminen ole innostanut, olen käynyt lenkille, neulonut kaulahuivia ja pelaillut Domilla ja Dawsonilla ja seliseliseliseli~~
Jossain vaiheessa ne kuvat kuitenkin tulevat tänne. Lupaaan, ja anteeksi ♥

________________________________________________________

Keittiöepisodi

1.jpg

Pojat olivat muuttaneet uuteen taloon viimein tänä aamuna. Dawson oli painellut lämpimään suihkuun rentoutumaan eilisestä raskaiden tavaroiden kantelusta ja rassailusta. Dominic tunsi velvollisuudekseen laittaa hanipöölleen jotain ihanaa aamiaista, koska toinen vaikutti olleen melko uupunut

2.jpg

Hän päätyi esikypsennettyihin leivonnaisiin jotka tulisi lämmittää uunissa tai mikrossa. Domi ei ollut koskaan ennen pahemmin kokkaillut, mutta paketin ohje oli ollut jopa tämän hieman yksinkertaisen miehen aivoille riittävän tarkka.

3.jpg

FFffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-
Dominic the mies Yksinkertainen tajusi liian myöhään, että leivonnaiset olisi voinut ottaa pahvisesta paketistaan ulos tämän tilanteen välttämiseksi.

snapshot_598561c5_d9856277.jpg

-''Mitä se mies oikein touhuaa?'', Dawson mietti huolestunein ilmein kuullessaan huutoa keittiöstä. Seuraavaksi häntä tervehti savun käry ja palovarottimen ja Dominicin muodostama harmoninen piipitys-sinfonia.

4.jpg

''JUMALAUTA DOMINIC!'', Dawson korotti ääntään. Kerrankin. Domi ei ollut varma, olisiko pelännyt enemmän liekkejä vai kihlattunsa paniikinsekaista raivoamista.
'' Sait juuri pikavoiton sohvalle nukkumaan!''

5.jpg

''MITÄ? EI SOHVALLE ;_;'', Domi protestoi, krokotiilinkyyneliä sinisimmuistaan tihrustaen.

6.jpg

Dawson kuunteli, miten paloauto kaasutti pihaan eikä ollut varma säästyikö anopilta saatu puutarhatonttuhirvitys paloauton renkaiden julmalta rakkaudelta.
'' ..... ''

7.jpg

''Jos tuo oli äitimuorin tonttuoksetus....''

8.jpg

Samassa sisään pyyhälsi kaikkien hinttien sankari, palomiesnainen ison sumutepullonsa kanssa, poikien kiljuessa kurkut suorana kuin sarvikuononpoikaset.

9.jpg

'' Ei viedä palavaa rakkautta ihan tälle tasolle kuitenkaan'', nainen laukoi tukahdutellessaan liekkien loimua. Dawson, joka kärsi yleisen tossun alla asustelun lisäksi myös astmasta, piteli kiinni kurkustaan tuntien olonsa heikoksi joko naisen huulenheiton tai savun takia.

10.jpg

Paloauto meni menojaan ja jätti jälkeensä hiiltyneen hellan ja hiiltyneet tunteet.
'' Oww, kulta, olen pahoillani. Älä ole vihainen enää'', Domi lepytteli, vilkuillen samalla sohvaa, joka kohosi uhkaavana varjoista, valmiina ottamaan valkohiuksisen yön ajaksi karheaan syleilyynsä. Mies väläytti vetoavimman hymynsä.

11.jpg

''Olkoon, mutta vieressäni et nuku ennen kuin olet puhdistanut keittiön'', Dawson myöntyi.

12.jpg

''Hymyssäni on jotain vikaa'', Domi ärisi peiliään ravistellen. Yleensä virne sai Dawsonin kaatumaan kuolleena maahan.
Hampaasi ovat kyllä valkoiset, mutta miten on kalsareiden laita?

13.jpg

Voisi sen ruoankin tosiaan ottaa uunista pois.

14.jpg

Domi päätti antaa hellalle periksi ja tarjoili illallisen jälkiruoaksi tarkoitettua hyytelöä, jonka sai heittää suoraan jääkaapista pöytään. Samassa ovikello soi, ja Dawson, tekemisistä vapaana, kiirehti eteiseen.

15.jpg

Ovella seisoi vastapään naapuri Changsung Arkenvoss perin huolestuneen näköisenä.
'' Kaikki kunnossa? Näimme paloauton'', naapuri huolehti.

16.jpg

''Ja tulitte oikein porukalla'', Dawson mietti hikipisara ohimollaan. Hän pohti olivatko hän ja Domi oikeasti näin sääliä herättävä pariskunta.
'' Kaikki hyvin, höpsö kihlattuni vain käräytti keittiön. ''

17.jpg

Domin puunatessa keittiötä Dawson käytti loppupäivän hyödyksi perehtymällä keittokirjan saloihin. Hän painoi mieleensä lyhyitä neuvoja jotka voisi illalla makuuhuoneessa hakata Dominicin kalloon tämän ollessa avuttomassa tilassa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.