Hiljaiseloa takana. Ei muuta sanottavaa :--D

Brett Coale on Beautiful Corpse -postauksen vikasta ruumiskuvasta tuttu vampyyri. Brett on yksi alkuperäisiä hahmojani jonka sitten tein myös simiksi.

brett2.jpg

Brett Coale, sosiaalisesti olematon vampyyri joka pelkää ahtaita paikkoja ja on toivoton naisten kanssa. Brett saattaa kuvakulmasta riippuen näyttää joko aikamoiselta nättipojalta tai karskilta ja pelottavalta tyypiltä, mutta ei heppu niiden yhdistelmäkään ole. Kyllä Brett on enemmän diiva kuin kovanaama, mutta hän yrittää aika tehokkaasti sen peittää.
Brett on noin viisisataavuotias ja asuu solukämpässä (Kolhoosi) Ruostekaupungin hylättyjen maiden laidalla pikkuveljensä Sidneyn sekä neljän ennestään tuntemattoman nuorukaisen, Mazeltovin, Aizawan, Raikakenin ja Tristanin kanssa. Sittemmin hän on ystävystynyt suurimman osan kanssa. Brett on erittäin pakkomielteinen koppavasta ja naiivista veljestään ja suojelee tätä pienimmiltäkin asioilta eikä jätä Sidneytä hetkeksikään rauhaan. Ainoastaan Sidneyn kautta hän osaa näyttää vaarallista ja pelottavaa puoltaan. Hui.

Brettillä ja Sidneyllä on solussa yhteinen huone ja he nukkuvat vielä samassa sängyssäkin, koska Brett ei halua lähteä hetkeksikään veljensä viereltä. 8D

Obsession takana lienee aikoinaan isävainaalle tehty lupaus suojella perheen kunniaa (= estää Sidneytä häröilemästä ympäriinsä.)

Brett3.jpg

brett.jpg

Coale3.jpg