• Olen ollut perjantaista asti kuumeensekaisessa lenssussa ja nukkumisen lisäksi ei ole ollut kauheasti muuta tekemistä kuin pelata Simssiä, etenkin nyt, kun olen päässyt posettamisen, muokkailun ja muun simssinördeilyntaiteilun makuun ekaa kertaa oikein kunnolla. ♥ Arkena päivityksiä ei todellakaan tule tätä tahtia, mutta ehkä sitten viimeistään viikonlopun päivitykset saavat teidät pitämään uskonne minuun, mohohoho. (Ja kun sanon, että koulu imee helkkaristi aikaa, en tarkoita sitä että hiki otsassa painaisin jotain tehtäviä menemään, harvemmin niitä kotiin tarvitsee tuoda, mutta koulupäivät on mulle erityisen pitkiä kun heräilen yleensä puoli seiskan maissa ja tulen kotiin puoli 18.)

• Otin siipieni alle yhden miniprojektin joka kulkee nimissä ''Dominic & Dawson''. D&D (dungeons & dragons!11) on tarina kahdesta homppelista joiden elämä ei sitten olekaan ihan sakurankukkaa ja sateenkaarta. Suhteessa vaikuttavat Dawson, söötti aasialaishenkinen 18-vuotias opiskelija ja (n. 25-vuotias) kylmä kaveri Dominic. Suhde tuntuu etenevän ihan mukavasti, kunnes..

 

EDIT 23.8: Photobucket on sitten mennyt ja alkanut poistelemaan mun pikselihirviöiden kuvia. Ainakin Love hurts, Dawson -kuva on poistettu koska se on ollut sääntöjen vastainen... No, en kiistä mitään, mutta olen yllättynyt, että ne jaksaa kyttää niinkin vähäpätöisen ihmisen kuvia kuin minun <:D (saattaa tietty olla, että joku on mennyt ilmiantamaan). Avaan uuden tunnuksen kuvapankkiin johon saa ladata graafisia kuvia. Jos jatkossa näette kuvien tilalla ilmoituksen sen poistamisesta ilmoittakaa minulle!

EDIT2: Kadonneet kuvat palautettu paikoilleen. Ja lisäsin sivuille kävijälaskurin, olen utelias~

 

Dominic & Dawson

 

dawsonmad.jpg

 

Riitoja...

 

dryYourTears.jpg

 

OutOfControl.jpg

 

Drink.jpg

 

RoomOfMyHead.jpg

(^Klikkaa isommaksi)

CageForMyMind.jpg

(^ Klikkaa isommaksi)

...Seurauksia..


...Ja seurausten seurauksia.

(Graafisuusvaroitus, omalla vastuulla. Klikkaa pikkukuvista kokonaisiin kuviin.)

 

previ1.jpg

 

previ2.jpg

 

Love hurts, Dawson.

_______________________

Sellainen minitarinanpätkä. Ja nyt oma ranttaus: näihin kuviin tuli vahingossa liikaa Dawsonia. En edes tajunnut, että jääpuikko-Dominic jää angsteista ulkopuolelle : ( Ensi kerralla sitten. Näistä jätkistä on muuten tulossa vielä lisää materiaalia, muutakin kuin parisuhdeväkivaltaa (lue rivien välistä: ylenpalttista söpöilyä, yay!). Ihan hyvä ekaksi minitarinaksi johon sentään jaksoin panostaa. Ja nyt muutama extrakuva:

domikaapiolo.jpg

No onhan se lyhytkasvuisuus kieltämättä aika riemukasta, etenkin kun kyseessä on Dominic XD Anteeksi kaikki maailman lyhytkasvuiset. (Joo, tuli leikittyä stretchSkeletonilla kun mietin, että pitäisikö Dominicista tehdä pidempi kuin Dawsonista)

DominicDawson.jpg

Pusnus-materiaalia veristen kuvien vastikkeeksi. Tui. ♥

Ps. miks musta tuntuu, että toi Gayness ! 8D -tagi alkaa olla kohta joka merkinnässä <:D Whhooopsidaisy. Lupaan, että tulevaisuudessa pääsette ihastelemaan Shinojen jaloa heteroutta!

__________________________________

 

Eiri lovelyness

 

Kaivelin pelin kätköistä yhden puoli vuotta vanhan perheen jolla ei ole pahemmin tullut pelailtua. Perheen historiikki menisi kuitenkin jokseenkin näin:

''Aluksi olivat kolme teini-ikäistä; Tsuo (kyllä, sama heppu joka kuului Arkenvosseihinkin), hänen siskonsa Kouyou ja yhteinen lapsuudenystävä Mimi. Kolmikolla oli geneerinen jrock-coverbändi. Tsuon mentyä menojaan Arkenvosseille Mimi, joka oli ollut myös kyseisen miekkosen rakastajatar vuodesta nakki ja karjalanpiirakka, oli raskaana hänelle. Mimi päätti pitää lapsen ja niin syntyi Yune Eiri. Tsuon jättämää rakoa bändissä saapui korjailemaan Marumi -lempinimeä käyttävä tyttönen johon lady Kouyou rakastui päätäpahkaa. Aikojen myötä bändi kariutui kolmikon vanhetessa ja herätessä haavemaailmoistaan. Yune Eiri kuoli myöhäisessä lapsuudessaan pahaan lenssuun (se kuoli nuhaan/flunssaan, olollolo mutta dramaattisuuden kannalta ajatellaan, että Yunen korjasi keuhkokuume!) ja Mimi sekosi siitä vielä enemmän ja alkoi juosta miehissä oikein olan takaa. Mimi tuli uudelleen raskaaksi, tällä kertaa tuntemattomalle miehelle ja vaikka hänen piti hankkiutua sisällään kasvavasta oliosta eroon syntyi kuitenkin poika, jota hän kutsui myöskin Yuneksi. Marumi ja Kouyou kutsuivat poikaa Tsubasaksi, koska tämä oli syntynyt erityisen perhosrikkaana kesänä. Pieni poika oppi myöhemmin käyttämään nimeä Tsubasa kokonaisvaltaisesti. Eräänä päivänä Mimi oli kadonnut menojaan ja jättänyt jälkeensä pienen pojan eikä juuri mitään muuta. Maru ja Kou päättivät kasvattaa lapsen omanaan.''

Jees, sellaista. Saatte käyttää mielikuvitusta taas kerran funtsiessanne miten nuo on toteutettu simssissä. 8D

Päätin aluksi antaa Koulle ja Marulle pienet meikööverit:

kouennen.jpg

Kou ennen...

KouyouEiri.jpg

KouyouEiri2.jpg

Kou nyt. RAKASTAN! Tämä nainen on aivan yli-ihana. Jos voisin muuttaa itseni jonkin näköiseksi valitsisin ehdottomasti Koun looksit. <3 Kyseessä on muuten täysin itsetehty sim.

maruennen.jpg

Marumi ennen....

KouMaru.jpg

KouMaru2.jpg

..Ja nyt, yhteiskuvissa Koun (♥♥♥♥♥) kanssa.

Muutamia (suurimmaksi osaksi pelin kameralla) tänään otettuja kuvia:

snapshot_b7eb738e_997d91a0.jpg

snapshot_b7eb738e_f97d8d9c.jpg

Tsubasa vielä vauvana.

 

snapshot_b7eb738e_f97d9d88.jpg

Kuvassa myös Tsubasa, josta tarkempaa kuvaa alempana ♥

snapshot_b7eb738e_997d8a87.jpg

Ruiza (taustalla), Dawson ja Dominic vierailulla, kauhistelemassa Tsubasan kakkavaipan hajua. XDD

snapshot_b7eb738e_997d9e35.jpg

Marumi synnyttämässä parin ekaa omaa lasta...

snapshot_b7eb738e_797d9e9c.jpg

 

Kuroto-poikaa! Koun iho & silmät ♥

snapshot_b7eb738e_d97d9ce0.jpg

'Komea' murtovaras, joka antoi painajaisia Tsubasalle... (kauheeta kun heti tunkee voroja taloon kun ei ole varashälytintä, muuten ei sitten millään. <_<)

 

snapshot_b7eb738e_f97d9670.jpg

Mämmikoura. ''OMFG, TULIPALO''

ihmeHyypio.jpg

 

ihanatjaatelot.jpg

Söpöjä jälkkäreitä. Oli pakko ottaa kuva ♥

TsubasaEiri-1.jpg

Kas tässä, Tsubasa! Aika paljon ikäistään vanhemman näköinen, en tiiä mikä sen mun lapsisimeille aina tekee. Komea poika kuitenkin, teini-ikää ja aikuisuutta odotellessa. :o

 

Siinä kaikki tältä erää. Hyvät illanjatkot ja jatkakaa seuraamista~ Kommenttejakin olisi kiva saada, vaikka pyöritän tätä kyllä siltikin vaikken saisi yhtä ainutta koko bloggaamishistoriani aikana.